Foredraget::

Fra Stress til 

Trivsel

  


  

  FOREDRAGET: FRA STRESS TIL TRIVSEL

Stressekspert og Forfatter Camila Pearl holder et inspirerende foredrag:

Fra Stress til Trivsel, hvor hun giver nyttig viden om stress, herunder stresssymptomer og effektive redskaber til at reducere og forebygge stress.

 

Med det klare mål, at hjælpe andre ud af stress – og forebygge stress – har Camila Pearl været vidt omkring og skaffet erfaring. Blandt andet har hun arbejdet for politiet som offerrådgiver og hos Børns Vilkår samt har uddannelse fra psykologistudiet fra Københavns Universitet.

Camila Pearl udgav i 2012 bogen:

”Er du ramt af stress? sådan bliver du stressfri!”

som er blevet taget godt imod af pressen og læserne. Den kan bestilles direkte hos Camila både som rigtig bog og fåes også som e-bog.

Camila Pearl arbejder selvstændigt som stressrådgiver og hjælper en lang række mennesker med stress gennem stresscoachingforløb og holder foredrag og kurser om stress.

Camila Pearls klienter er virksomhedsledere, bankansatte, direktører, forskere, politikere, kommuner, selvstændige, håndværkere, studerende, karrierekvinder og karrieremænd – alle der tager deres situation som stressramte alvorligt og vil yde den indsats, der skal til for at få et langt bedre, sundere og gladere liv som stressfri.

Camilas store styrke – udover at hun selv har været igennem stress – er hendes virkelig gode evne til at lytte, huske og hendes empati for dem, hun hjælper til at implementere gode daglige vaner, der holder stress på afstand og giver en sund, energifuld hverdag uden stress.

 

Foredraget ”Fra Stress til Trivsel”

sætter bl.a. fokus på:
• Hvad man gør for at opdage symptomer på stress
• Hvordan stress rammer
• Hvem der er udsat for stress – ikke er – eller om det rammer alle?
• Hvilken måde stress bearbejdes
• Hvordan man kommer videre efter stress
• Hvordan man ændrer vaner, således at stress ikke opstår igen

Og vigtigst:

• Hvordan stress forebygges

 

Camila Pearl laver igennem foredraget simple øvelser med deltagerne, der hjælper med at stresse ned samt øvelser, der bringer fokus på evt. egen stress med det formål at blive bevidst om kroppens egne stresssymptomer, og hvad man kan gøre for ikke at blive stresset over de samme ting fremadrettet.

Foredraget er en ren gavebod fra Camila Pearl, som deler ud af sine værktøjer og øvelser til at forebygge og afhjælpe stress.

”Fra Stress til Trivsel” er relevant for alle, med en travl hverdag – stresset eller ej – da foredraget sætter fokus på de vigtige værdier og hjælper med at forebygge og undgå stress.

 

Kontakt Camila på mail for at booke et foredrag:

info@camilapearl.dk