SLOTSMENTOR


Jeg rådgiver i, hvordan slotte

kan gøres langt mere attraktive

så I opnår bedre salg og

yderst tilfredse gæster.  OPGRADÉR DIT SLOT OG FÅ STØRRE SUCCES

Kære Slotsejer, Godsejer og Herregårdsejer,

trænger dit slot, gods eller herregård til en opgradering i service, interiør, kulinariske oplevelser, arrangementer, sammensætning af dagsprogrammer, markedsføring og i det hele taget den fulde æstetiske oplevelse for dine gæster?

Jeg kan hjælpe dig til langt bedre resultater, der kan måles på bundlinjen, i anbefalinger, i bookingkalenderen og i at dine gæster kommer igen.

 

Jeg har i flere år besøgt mange slotte, godser og herregårde i Danmark, Sverige og Skotland, fordi jeg elsker luksuriøse kvalitetsophold.

Jeg har en udpræget smag for, hvad der fungerer rigtigt godt, og hvad der kan justeres og helt konkret hvordan. Jeg går i detaljer, og du kan være helt sikker på, at jeg siger min mening direkte.

 Jeg elsker at være med til at hjælpe slotte og godser til større succes og besøgstal, fordi jeg selv sætter stor pris på nydelse og kvalitet, når jeg er gæst.

Jeg lægger mærke til de mindste detaljer, som ofte er afgørende for, hvordan gæsterne bedømmer deres ophold og den følelse de har, når de tager derfra. 

 

Jeg vil elske at hjælpe dig til at opnå et langt bedre resultat og mere tilfredse gæster, som anbefaler dit slot/dit gods videre til deres netværk og trofast kommer igen.

En opgradering der kan ses på bundlinjen.

 

Vil du have have langt større succes med dit slot / dit gods, så kontakt mig. 

Kontakt mig på mobil: 2521 7499

mail: info@camilapearl.dk