STRESSCOACHINGFOR DIG DER ØNSKER
BALANCE I DIT LIV
 

Er du ramt af stress, så kan jeg med min meget effektive stress coaching hjælpe dig til at få balance i livet igen. Først og fremmest skal din stress ud af hovedet og kroppen. Jeg vil lære dig nye vaner og tankemønstre, så du kan reducere din stress og forebygge den fremover og få balance i dit liv.

Jeg har 12 års erfaring som selvstændig StressCoach og MindsetMentor og hjælper både virksomheder og private med stress- og trivselsudfordringer.

Jeg har virkelig gode resultater med mine klienter.

Coachingen foregår i Gentofte, ude i virksomheder eller over telefonen.

En stresscoaching session varer 60 min og koster 1100 kr.

Forløb af 7 sessioner koster 7.000 kr.

Google gerne Camila Pearl, så du kan se, de forskellige aviser, radioprogrammer og magasiner, der har brugt mig som stressekspert.

Jeg er forfatter til bøgerne: Er du ramt af stress? Sådan bliver du stressfri
og bogen: Stress Less! Your 15-Step Blueprint to Healthier Living, der er udgivet internationalt.


Du kan booke en tid hos mig ved at skrive til: info@camilapearl.dk

 

 • Camila Pearl

  “Er du ramt af stress eller har du begyndende tegn på stress, kan jeg på det kraftigste klart anbefale dig at kontakte Camila Pearl.
  Camila er absolut dedikeret til sit arbejde som coach!
  Hun arbejder yderst professionelt, er skarp i sin analyse af de udfordringer eller problemstillinger hun ser og du kan forvente, at hun er ærlig!
  Hun ser det hele menneske, såvel udfordringer som potentialer. Hvilket ikke er uvæsentligt, når du sidder i 1. konsultation og føler, at verden er væltet omkring dig pga. stress. Du kan være sikker på, at hun guider dig – så der igen er fast grund under fødderne, før du går derfra.
  Hun lytter, engagerer sig i dig og har en fantastisk intuition som rammer plet.
  Hun ved, hvad hun taler om – egne erfaringer kombineret med uddannelse og kurser gør, at du får en oplevelse af kompetencer på højt niveau.
  Hun holder foredrag og har udgivet bøger, hvori hun deler ud af sin viden og du får brugbare redskaber, som du kan bruge her og nu.

  Camila har holdt foredrag på min tidligere arbejdsplads for medarbejderne; for at vi som arbejdsplads kunne få et fælles fundament til at iværksætte tiltag, der forebyggede stress og for at vi kunne blive klogere på, hvilke signaler der oftest vises hos personer med stress.
  Og ikke mindst, hvilke redskaber vi med fordel kunne bruge i hverdagen, for at undgå at blive stressramt!

  Camilas personlighed, udstråling og kompetencer gør, at du altid føler dig; imødekommet, set og hørt.
  Uanset din baggrund, profession, stressramt eller ej så er mødet med Camila uforglemmeligt!

  Konsulent

 • Camila Pearl

  “"Jeg valgte et coaching forløb hos Camila, da jeg på daværende tidspunkt kæmpede med stress. Camila var god til at opdage, hvilke tanker, vaner og mønstre, jeg måtte arbejde på at ændre, for at leve et mere stressfrit liv. Det var ret tydeligt for mig, at Camila brænder for det, hun laver og er enormt dygtig til at hjælpe i henhold til stress-relaterede problemer. Jeg kan helt sikkert anbefale hende, hvis du mangler en dygtig coach" ”

  Hotel Manager

 • Camila Pearl

  “Jeg har fået et stort udbytte af mit forløb hos Camila Pearl. Jeg har fået større selvindsigt og værktøjer til at arbejde med mit selvværd.
  Camila har været en god coach i forhold til at finde ind til kernen af, hvad der er vigtigt for mig, og hvordan jeg får det mere i spil i mit liv.
  Et coachforløb hos Camila kan klart anbefales. ”

  Leder, Nordea